DE NIEUWE TRANSFORMATIEKRACHT
ZIT IN HET HART.

installeer
love-os
nu

Wij BRENGEN 'PEOPLE TRANSFORMATION', WAARDOOR LEIDERS VAN NATURE GAAN BIJDRAGEN AAN HET GROTERE GEHEEL.

IK WIL MIJZELF TRANSFORMEREN IK WIL MIJN TEAM'S TALENTEN BENUTTEN IK WIL MIJN ORGANISATIE TRANSFORMEREN
LBSI Assessment
Collectief Leiderschap
Installeer Love-OS

LOVE-OS voor innerlijke transformatie

Met het Love-OS programma, biedt PresenceAtWork een unieke, bewezen en praktische benadering voor de innerlijke transformatie van senior leiders. Bij deze transformatie-training voor leiders begeleiden we je in een upgrade van jouw menselijke programmering - door Love-OS te 'installeren' in een 24-uurs persoonlijk retraite. Je verhoogt je bewustzijn naar het niveau van LIEFDE, zoals beschreven door Dr. David R. Hawkins in zijn Schaal van Menselijk Bewustzijn. Deze innerlijke transformatie helpt jou om de shift van hoofd naar hart te maken. In het vervolg programma onderhoud je jouw nieuwe ‘besturingssysteem’ en vergroot je jouw impact binnen je organisatie(s) en daarbuiten.

Kom nu in contact met Roelien om meer te horen!
BEL MET ROELIEN MAIL ROELIEN

Een innerlijke transformatie ondergaan

Om je leven naar een hoger niveau te tillen en het succes van je bedrijf te garanderen, ligt de oplossing in jezelf. Ga op een plezierige, inspirerende reis van zelfontdekking en zingeving door een innerlijke transformatie aan te gaan en onze transformatie-training voor leiders te volgen. Je zult je vervuld voelen en verbonden met jouw kern. Vanuit je kern creëer je van nature het ideale klimaat waarin jouw mensen kunnen opbloeien en navigeer je met gemak in onbekende wateren. Omarm de ware kracht van het hart en laat LIEFDE opbloeien.

LEES
MEER

BEWUSTZIJN IN DEZE CONTEXT

Bewustzijn betekent dat je je bewust bent van jezelf en de wereld om je heen. Onze ervaring is zeer persoonlijk: subjectief, uniek en direct verbonden met onze gedachten, percepties, gedrag en overtuigingen. De kwaliteit van ons bewustzijn wordt bepaald door ons vermogen om onze emoties te ervaren; daarmee creëren we onze realiteit en hoe we deze beleven. In de transformatie-training voor senior leiders gebruiken we Dr. Hawkins' Schaal van Menselijk Bewustzijn. Deze dient als krachtig referentiemiddel voor persoonlijk ontwikkeling en innerlijke transformatie.

WAT HEEFT LIEFDE ERMEE TE MAKEN?

Het niveau dat Dr. Hawkins LIEFDE noemt, gaat niet per se over het woord 'liefde'. Misschien gebruik je liever termen als empathie, compassie of zorgzaamheid. Dat is allemaal oké. Waar het op neerkomt is dat je gaat handelen vanuit een pure bron. Je kiest ervoor bewust te leven vanuit aandacht, compassie en zorg voor het welzijn van jezelf, anderen en het grotere geheel. Vanuit deze basis en door een innerlijke transformatie kunnen we met andere en betere producten, diensten, beleid en levensstijlen een hele nieuwe wereld creëren.

IETS ANDERS IS NODIG: WAT ONS HIER BRACHT, ZAL ONS NIET 'DAAR' BRENGEN

WE STAAN OP EEN KRUISPUNT

In onze ambitie naar vooruitgang en rijkdom hebben wij mensen een indrukwekkende en geavanceerde hightech wereld gecreëerd. Aan het begin van dit decennium bracht de pandemie ons tot stilstand. De crisis legt ook het lijden bloot dat onze vooruitgang heeft veroorzaakt. Als we blijven doen wat we vroeger deden, gaan we onze wereldwijde uitdagingen niet oplossen. Om onszelf te matchen met de dynamische wereld en te gedijen in de nieuwe 'roaring 20's' is er een upgrade nodig in onze menselijke programmering. We moeten ons openstellen voor het hart en opereren vanuit een hoger niveau van bewustzijn. Dit leer je dan ook in onze Love-OS transformatie-training voor leiders.

EEN REUZENSPRONG VOOR CORPORATE

Corporate is traditioneel gericht op lineair, "linkerbrein" denken en dit deel van het brein is belangrijk bij de aanstaande transformatie. Organisaties kunnen niet verder evolueren dan waar hun meest senior leiders zijn in de ontwikkeling, namelijk in hun bewustzijn. Daarom richten wij ons met het Love-OS programma op senior leiders die hun leiderschap (willen) plaatsen in de bredere maatschappelijke context. Hierbij willen ze ook de 'reis naar binnen' verkennen. Bij deze transformatie-training voor leiders streven zij niet alleen naar persoonlijke, innerlijke transformatie of het succes van hun bedrijf, maar ook naar hun bijdrage aan het grotere geheel.

TIJD VOOR CORPORATE OM
HET VOORTOUW TE NEMEN

Corporate is goed ingebed in de samenleving en raakt het leven van veel mensen. Stel je de impact voor wanneer jij als senior leider de kracht van het hart begint aan te boren door onze innerlijke transformatie-training te volgen. Als jij de stap naar boven maakt, heeft dat direct een positieve invloed op jezelf, je mensen, je organisatie(s) en de samenleving. Het vermogen om hoofd- en hartintelligentie te integreren zal een bepalende factor zijn of organisaties goed draaien of falen in het nieuwe transformatie tijdperk.

PROGRAMMA BROCHURE (ENG) BEL MET ROELIEN

IETS ANDERS IS MOGELIJK: ONZE VISIE

SOLIDE ALS EEN BOOM - INSTALLEER LOVE-OS

Je openstellen voor de kracht en wijsheid van het hart is alsof je een nieuw 'besturingssysteem' installeert, waaruit al je (inter)acties voortkomen. We noemen het Love-OS en het heeft het voortreffelijke vermogen om ons door onbekende wateren te loodsen. Het geeft een breder, meer betekenisvol fundament en nauwkeurige richting voor jouw leiderschap. Leiders die Love-OS 'installeren' en LIEFDE adopteren als hun staat van zijn, zorgen op natuurlijke wijze voor de omstandigheden van hun mensen om verbonden te blijven en op te bloeien. Het is de eerste stap om het door te geven aan je mensen en het grotere geheel.

BOUW EEN ECOSYSTEEM ZOALS DE AMAZONE

Als senior leiders Love-OS installeren, vanuit LIEFDE opereren en ervoor kiezen hun krachten bundelen, bouwen we een energetisch ecosysteem met een hogere staat van zijn. Net als het ecosysteem van de Amazone kunnen zij een sleutelrol spelen door 'zuurstof' te leveren om het leven op aarde in stand te houden. Ze creëren een klimaat waarin iets heel anders kan ontstaan zowel binnen, tussen en buiten hun organisatie(s). In deze menselijke Amazone staan ​​leiders samen solide als prachtige bomen. Ze bieden troost en veiligheid aan de mensen die van hen afhankelijk zijn, tillen hen naar een hoger niveau en wijzen hen de weg vooruit.

EEN SPRINGPLANK VOOR COLLECTIEF LEIDERSCHAP

Conscious Evolution Leadership is als een paraplu die al ons werk in leiderschap overkoepelt. Onze transformatie-training voor leiders zorgt voor een innerlijke transformatie in de juiste omstandigheden. Dat alles gebeurt onder de vleugels van senior leiders die de hoofd-hart integratie hebben gemaakt. Goed verbonden met hun hart en stevig geworteld in hun lichaam komt alles wat zij initiëren uit een zuiver(der)e bron. Als zij solide staan als een boom, maken ze de grond zeer vruchtbaar voor het succes van hun leiderschap in de corporate omgeving.

WAT IS COLLECTIEF LEIDERSCHAP? VERKEN HET MET JORN

BEN JIJ KLAAR OM 'LIEFDE'
JOUW SIGNATUUR TE MAKEN?

Begin jouw Love-OS leiderschap reis nu door de transformatie-training voor leiders te volgen! Jij kunt een cruciale, levensondersteunende rol spelen in dit nieuwe tijdperk. Het enige dat je moet doen is de kwaliteit van jouw zijn verbeteren en een innerlijke transformatie ondergaan. Maak LIEFDE tot jouw signatuur en bundel je krachten met gelijkgestemde senior leiders. Zo kunnen we samen een vruchtbaar ecosysteem bouwen om anderen naar een hoger niveau te tillen.

BEL MET ROELIEN MAIL ROELIEN PROGRAMMA BROCHURE

PERSOONLIJK RETREAT (24u)

Begin je reis met een krachtige, individuele begeleide retreat ervaring om jouw bewustzijn te verhogen en de slag van hoofd naar hart te maken. Als een update om Love-OS 's nachts te 'installeren'. We leggen met deze training de basis voor jouw innerlijke transformatie, geven je een nieuw 'besturingssysteem' en bereiden je voor om het door te geven aan anderen.

LEES MEER

COLLECTIEF LEIDERSCHAP

Geef het door binnen jouw organisatie. Laat je mensen en organisatie opbloeien en floreren met ons Collectief Leiderschap programma. Vanuit Love-OS, met LIEFDE als jouw signatuur, creëer je van nature een gezond ecosysteem en vruchtbare bodem voor succesvolle transformatie en samenwerking op alle niveaus in jouw organisatie.

WAT IS HET?

PEER CIRCLE PROGRAMMA

We geven je de optie om LIEFDE door te geven buiten jouw organisatie(s). Vergroot je impact door krachten te bundelen met peers. Een combinatie van diepgaand ervaringsleren en zinvolle dialoog zorgen voor verbinding, inspiratie en de instandhouding van Love-OS. Samen bouwen we een sterke community die bijdraagt aan het grotere geheel.

IN GESPREK

GEEF HET
DOOR

Wij geloven sterk in het
concept van doorgeven
of "pay it forward".
Daarom ondersteunen wij
jou, als de meest senior leider,
om zelf grootschalige en
duurzame transformatie van
je mensen mogelijk te maken.
We leren jou om dit zowel
binnen als buiten jouw
organisatie(s) te doen.
Ontdek hoe wij met
onze unieke formule
leiders begeleiden in hun transformatie-training

LEES MEER

LOVE-OS INSTALLEREN | HOE HET WERKT

VIND DE OPLOSSING
IN JEZELF

Wij mensen houden het liefst vast aan wat we kennen en zoeken oplossingen graag buiten onszelf. De verandering die we nodig hebben komt echter niet van buitenaf. Innerlijke transformatie vraagt ons om te leren loslaten en te sturen van binnenuit. De huidige tijden en uitdagingen vereisen dat we extra middelen in onszelf aanboren. Innerlijke transformatie moet dus gestimuleerd worden en dit doen wij met behulp van onze transformatie-training voor leiders. Het is niet zo dat je cognitieve brein je in de steek heeft gelaten. Het is alleen nog niet op vol potentieel voordat het wordt gevoed door de intelligentie van je hart.

OMARM DE KRACHT
VAN JE HART

De nieuwste ontwikkelingen en onderzoek in de wetenschap bewijzen hoe het hart een verbazingwekkend breed spectrum aan informatie communiceert: van gezondheid en welzijn tot kwaliteiten als wijsheid en compassie. Je hart is de toegangspoort voor bewustzijnsverhoging en het creëren van flow, voor jezelf en met anderen. Je openstellen voor haar intelligentie kan in het begin kwetsbaar en onzeker voelen. Als je het jezelf eenmaal toestaat, ervaar je de kracht en nederigheid die het hart te bieden heeft om een inclusieve en duurzame wereld te bouwen.

STEVIG VERANKERD
IN JE LICHAAM

Een belangrijke voorwaarde voor bewustzijnsverhoging is dat je stevig in je fysieke lichaam verankerd moet zijn. Hiervoor is een innerlijke transformatie nodig om je verbonden te voelen met je hele lichaamsintelligentie. Het lichaam bevat alles wat nodig is voor natuurlijke wendbaarheid. In een wereld waarin we makkelijk overweldigd worden door een overvloed aan informatie, technologische vooruitgang en de snelheid van verandering, kan het lichaam onze veilige haven zijn om ons open te stellen voor de diepte en het potentieel van het hart.

Neem contact op om de Love-OS transformatie training te volgen

Dankzij onze ervaringsgerichte training helpen wij jou naar een hoger niveau. Onze Love-OS transformatie-training voor senior leiders helpt je de shift te maken van je hoofd naar je hart. Zo vergroot je de impact binnen en buiten jouw organisatie en zorg je voor organisatieontwikkeling. Neem contact op met Roelien om meer te weten te komen over hoe ze deze innerlijke transformatie kan faciliteren voor jou. 

BEL MET ROELIEN MAIL ROELIEN

CONSCIOUS EVOLUTION LEADERSHIP MEDIA & EVENTS

VIDEO RTL Z - DE BAROMETER (ENG & NL): PRESENCEATWORK

kijk

PROGRAMMA BROCHURE (ENG): INSTALL LOVE-OS NOW

LEES MEER

Wat onze ambassadeurs zeggen over Love-OS

DE OPRECHTE MISSIE MET LOVE-OS IS JEZELF TE VERBETEREN OM ANDEREN TE LATEN OPBLOEIEN

Met het Love-OS programma heeft PresenceAtWork de oprechte missie om jezelf te verbeteren, zodat je anderen kunt laten opbloeien. In dit programma heb ik geleerd dat handelen vanuit cognitieve kracht alleen niet meer voldoende is om de uitdagingen van onze grillige wereld het hoofd te bieden. Ik heb ervaren hoe het je in balans brengt als je naar binnen gaat, echt je emoties voelt en contact maakt met je onderbuikgevoel. Wanneer je die delen van jezelf integreert, gaat alles zoveel soepeler in alle aspecten van je leven. Nu heb ik simpele oefeningen om dit ook in mijn dagelijks leven te onderhouden.


Annemarie Bekker.
Communications consultant bij
Stichting Anne Frank HuisLBSI   1259

HET STELT ME IN STAAT VERBINDING TE MAKEN MET MENSEN OP EEN PRETTIGE MANIER, ZONDER OORDEEL

De Love-OS aanpak introduceert een meer spiritueel aspect in leiderschapsontwikkeling. Voor mij betekende Love-OS 'installeren' dat ik bewust besloot te gaan handelen vanuit een staat van aandacht, zorg en liefde voor anderen. Hierdoor maak ik verbinding met mensen om mij heen op een prettige manier, zonder oordeel. Ik geloof dat dit de ontbrekende schakel is in corporate en een voorwaarde voor duurzaamheid. Als dit het uitgangspunt is voor jou en je collega's, kun je echt naar elkaar gaan luisteren en bruggen bouwen, onafhankelijk van welke rang je hebt of in welk team je zit.


Joost Halkes.
COO bij Kinly

LBSI   2347

IN MOEILIJKE SITUATIES BEN IK BETER IN STAAT GEGROND TE BLIJVEN EN TE REAGEREN VANUIT LIEFDE EN COMPASSIE.

Het Love-OS programma benadert abstracte onderwerpen op een nuchtere manier. Na het 'installeren' van Love-OS in dit programma, merk ik hoe ik me met meer gemak door de wereld beweeg. In moeilijke situaties ben ik bijvoorbeeld steeds beter in staat om gegrond te blijven en te reageren vanuit liefde en compassie. Het heeft de manier veranderd waarop ik met anderen omga, omdat ik makkelijker verbinding maak met mijn hart en intuïtie.

Maïte Oonk.
Director Design Doing bij KLM

LBSI   1379