Organisatieontwikkeling

WE SPECIALISE IN PEOPLE TRANSFORMATION, PROPELLING LEADERS TO NATURALLY CONTRIBUTE TO THE GREATER GOOD.

I WANT TO TRANSFORM MYSELF I WANT TO LEVERAGE MY TEAM'S TALENTS I WANT TO TRANSFORM MY ORGANISATION
LBSI methode
Collectief leiderschap
Persoonlijke training

Zoekt u een toonaangevend bedrijf dat trainingen aanbiedt voor een organisatieontwikkeling? De professionele ontwikkelingstraining van PresenceAtWork in ’s-Hertogenbosch helpt jou bij de groei van je organisatie en bij de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers. Onze trainers zijn experts in hun vakgebied en helpen je graag bij de ontwikkeling van jouw organisatie.

CONTACT US

Onze training voor organisatieontwikkeling

Organisatieontwikkeling is een cruciaal aspect voor een succesvolle organisatie en wij bieden een professionele ontwikkelingstraining. Organisatieontwikkeling helpt organisaties bij het aanpassen aan veranderende omstandigheden en bij het bereiken van de gestelde doelen. Onze professionele ontwikkelingstraining biedt praktische en effectieve manieren om jouw organisatie succesvoller te maken en te laten groeien. Hierbij leren wij jou alles over collectief leiderschap, teamwork, het verbeteren van de communicatie en samenwerking. Om jezelf, de mensen om je heen en de dynamiek van je team beter te leren kennen, bieden wij onze leiderschap assessment aan. Daarbij staat de profileringmethode LBSI (Leader Being Strength Indicator) centraal. Jouw medewerkers verbeteren hun vaardigheden en verbreden hun kennis waardoor de teamprestaties verbeteren. Dankzij onze professionele ontwikkelingstraining draag je zelf bij aan de ontwikkeling van heel jouw organisatie.

Informeer naar onze trainingen voor jouw organisatie

Wij werken dagelijks vanuit onze principes om organisaties naar een hoger niveau te tillen. Dankzij onze professionele ontwikkelingstraining voor de ontwikkeling van organisaties helpen wij jou, maar ook jouw medewerkers op organisatorisch en persoonlijk vlak. Informeer naar onze ervaringsgerichte training door contact met ons op te nemen via [email protected].