Transformatie is een
innerlijke reis:
word wendbaar van binnenuit!

PRESENCEATWORK

Wij BRENGEN 'PEOPLE TRANSFORMATION', WAARDOOR LEIDERS VAN NATURE GAAN BIJDRAGEN AAN HET GROTERE GEHEEL.

IK WIL MIJZELF TRANSFORMEREN IK WIL MIJN TEAM'S TALENTEN BENUTTEN IK WIL MIJN ORGANISATIE TRANSFORMEREN
LBSI Assessment
Collectief Leiderschap
Conscious Evolution

PEOPLE TRANSFORMATION:
TIJD OM ONSZELF OPNIEUW UIT TE VINDEN!

Onze dynamische wereld daagt mensen en organisaties tot het uiterste uit. Onze oude manieren werken niet meer in dit nieuwe tijdperk van ideeën en transformatie. Ze helpen ons misschien overleven, floreren doen we er niet mee. Door onze focus op technologische innovatie, zien we dat andere cruciaal element vaak over het hoofd: menselijke innovatie. Met onze methode voor people transformation helpen wij mensen en organisaties oude gewoonten loslaten, zichzelf opnieuw uitvinden, het bewustzijn verhogen en cruciale nieuwe kwaliteiten aanboren: sturing geven vanuit het hart en systeembewustzijn vergroten. Zo zetten we de volgende ​​ stap in ons mens-zijn en werken en innoveren we effectiever samen voor een duurzame toekomst.

HOEZO
RELEVANT

WAT JE ECHT MOET WETEN

Met 15 jaar ervaring in leiderschapsontwikkeling weet ik dat leiders hun bewustzijn aanzienlijk moeten verhogen om te floreren in de nieuwe ‘roaring twenties’. Corporate heeft een enorme slag te maken en organisaties kunnen zich niet verder ontwikkelen dan het niveau van de meest senior leider(s). Embodiment is een serieuze blinde vlek in leiderschapsontwikkeling en ons dagelijks leven. Tegelijkertijd is ons lichaam – en niet ons hoofd – het meest directe pad voor persoonlijke ontwikkeling en transformatie.

Bij PresenceAtWork helpen we leiders hun leiderschap van binnenuit te verbeteren. Ik beschouw mezelf als een alchemist met een hoger plan voor leiderschap: door een allesomvattende ervaring voor hen te creëren, integreren we meerdere niveaus tegelijkertijd – emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel. Alleen als leiders hun ZIJN van binnenuit upgraden, is diepe voldoening en empowerment mogelijk. Wanneer ‘Love’ het uitgangspunt is, hun signatuur, faciliteren ze als vanzelf een klimaat waarin mensen floreren en zich geïnspireerd voelen bij te dragen aan het grotere geheel.

Roelien Bokxem, Founder
Meer weten? Laten we in gesprek gaan!

BEL MIJ MAIL MIJ

BEGIN JE REIS

HOE JE NU KUNT STARTEN

EVENEMENT: COLLECTIEF LEIDERSCHAP ALLIES PROGRAMMA

LEES MEER

PROGRAMMA BROCHURE (ENG): CONSCIOUS EVOLUTION LEADERSHIP

LEES MEER

MEDIA - LEES, KIJK, LUISTER

ARDANTA CASE STUDY (ENG): COLLECTIVE LEADERSHIP

LEES MEER

WHITE PAPER (ENG): LEADER BEING STRENGTH INDICATOR

LEES MEER

VIDEO RTL Z - DE BAROMETER (ENG & NL): PRESENCEATWORK

kijk

WAAROM KIES JE VOOR PEOPLE TRANSFORMATION?

WAAROM JE
HOOFD HET WIL

Een gemiddelde, gewogen evaluatiescore voor ons Collectief Leiderschap programma van 8,6 over de afgelopen 10 jaar.

Programmadeelnemers uit 75+ organisaties wereldwijd.

Vergroot de impact van je strategische keuzes en werkwijzen zoals LEAN, Agile, Scrum, CX en/of EX.

Deze mensen gingen je voor:
2000+ LBSI Assessments | 1250+ Retreat | 1500+ Teamontwikkeling.

Collectief Leiderschap casestudies laten de volgende voordelen zien: sterke productiviteitstoename, grote kostenbesparingen, daling van klantklachten en medewerkersverzuim, en meer samenwerking tussen afdelingen.

WAAROM JE
HART HET WIL

Creëer een klimaat waarin mensen floreren en een cultuur die verbinding, creativiteit, co-creatie en voldoening bevordert.

Maak werken betekenisvoller en meer inspirerend. Verbind jezelf met het (gezamenlijke) doel om jouw bijdrage aan de wereld te leveren.

Stimuleer de vrije en authentieke expressie vanuit het hart.

Breek de muren tussen mensen af en creëer meer hartverbinding binnen je organisatie – “Love is the answer!”

Leer sturing geven vanuit systeemdynamiek en vanuit de toekomst die zich aandient.

WAAROM JE
ROMP HET WIL

Je hoeft niet langer alles in je eentje te beslissen of te doen.

Bouw aan de zelfverzekerdheid van je mensen om eigenaarschap te nemen en naar voren te treden.

Leer de talenten en bijdragen van iedereen te waarderen en in te zetten.

Ontdek de kwaliteiten die nodig zijn voor een nieuw tijdperk.

Maak werken productiever, leuker en minder stressvol. Verhoog je eigen veerkracht en die van je organisatie.

GEEF HET DOOR

Wij geloven in de kracht van doorgeven, van “Pay it Forward”. Dit is hoe wij als trainingsorganisatie veel mensen weten te raken met ons werk. We starten bij het kernteam in een organisatie. Via onze train-de-trainer aanpak en licentiemodellen ondersteunen we klanten daarna bij de implementatie van duurzame cultuurverandering – op grote en kleine(re) schaal. Hiernaast betrekken we klanten en ambassadeurs bij het doorgeven van ons werk in andere organisaties en sectoren.

COLLECTIEF LEIDERSCHAP IS ‘THE NEXT BIG THING’.

Collectief Leiderschap is een no-brainer. Net zoals elektrische auto’s dat zijn, is Collectief Leiderschap ‘the next big thing’. Het is wat we als mens altijd hebben gewild. We gaan het niet redden als managers alles van voor naar achteren blijven dicteren. Er is geen andere manier.

Ik wilde mensen op een andere manier in hun kracht zetten om een verschil te maken in hun leven. Tijdens mijn ‘leadership declaration’ in het retreat liet ik iets achter me: de angst om mijn gevoelens te verwoorden en voor de impact die dat zou hebben. Het bracht een enorme verandering in mij. Ik ben ervan overtuigd dat dit de sleutel is om mensen in hun kracht te zetten.

We hebben het programma naar drie divisies van het bedrijf gebracht. Tijdens de uitrol ben ik enorm verrast. Ik ben trots! Je hebt geen idee waartoe bedrijven en mensen echt in staat zijn. Ik had nooit kunnen bedenken dat dit mogelijk was. Je kunt hierin niet te ambitieus zijn of de lat te hoog leggen.

Wanneer mensen vragen wat ik met Collectief Leiderschap heb gedaan, benadruk ik dat het niet om PresenceAtWork gaat; PresenceAtWork is slechts het middel om je ​​doel te bereiken. Vraag jezelf eerst af: waar verlang je naar?

testimonials


Philippe Wits.
Private Equity CEO bij Lifetri LBSI   3567