DENK MINDER NA. OBSERVEER EN VOEL MEER
OM HET ONMOGELIJKE TE BEREIKEN.

LEADER BEING
STRENGTH
INDICATOR

Wij BRENGEN 'PEOPLE TRANSFORMATION', WAARDOOR LEIDERS VAN NATURE GAAN BIJDRAGEN AAN HET GROTERE GEHEEL.

IK WIL MIJZELF TRANSFORMEREN IK WIL MIJN TEAM'S TALENTEN BENUTTEN IK WIL MIJN ORGANISATIE TRANSFORMEREN

LBSI LEIDERSCHAP ASSESSMENT EN TEAMONTWIKKELING PROGRAMMA

Essentieel en centraal in onze people transformation programma’s staat de door ons ontwikkelde, lichaamsgerichte leiderschap assessment methode: de Leader Being Strength Indicator ("LBSI"). De LBSI assessment van PresenceAtWork in ’s-Hertogenbosch is een profileringsmethode waarmee je jezelf, de mensen om je heen en de dynamiek in je team beter begrijpt. Deze simpele beschrijving van ons talent assessment doet echter onvoldoende recht aan de innovatieve en onderscheidende kenmerken van deze methode.

Kom in contact met Jorn of lees onze white paper om meer te ontdekken!
BEL MET JORN LEES MEER

WAT HOUDT ONS LEIDERSCHAP ASSESSMENT IN?

LBSI is een unieke, baanbrekende methode die we gebruiken in onze leiderschap en talent assessment. Met deze methode meten we de talenten en voorkeuren die mensen van nature bezitten. Het brengt kandidaten in verbinding met hun volledige lichaamsintelligentie – in hoofd, hart en romp. Iedereen heeft deze intelligentie in zich, maar we weten alleen vaak niet hoe we er toegang toe krijgen en hoe we kunnen inzetten. LBSI is ervaringsgericht en focust zich op de persoon als geheel, in plaats van mensen te labelen of in hokjes te stoppen. Het maakt de systemen waar we onderdeel van zijn visueel. Dit zijn de drie elementen die het zo onderscheidend maken:

INTEGREER
LICHAAMSINTELLIGENTIE
IN HOOFD-HART-ROMP

LBSI test het hele lichaam, en niet (alleen) het brein, met een vragenlijst of interview. Leren via het lichaam gaat ongekend snel, doordat je inzichten uit fysieke ervaringen direct absorbeert in je ZIJN.

BEGRIJP VERSCHILLENDE TALENTEN EN GEEF STURING VANUIT MENSELIJKE DYNAMIEK

LBSI traint mensen om team-dynamiek te begrijpen en van daaruit sturing te geven. Het begint met het begrijpen van de nuances in je eigen profiel. Daarna kan je de profielen van anderen doorgronden en ermee werken.

BRENG TALENTEN IN KAART VOOR EFFECTIEVE TEAM PRESTATIES: LEIDEN OF VOLGEN?

Het LBSI leiderschap assessment brengt teams in kaart via inzichtelijke modellen om optimaal gebruik te maken van al het beschikbare talent. Constellatiemodellen worden ingezet in dagelijkse samenwerking en strategie, om verandering te garanderen.

WAAROM KIEZEN VOOR LBSI?

Mede dankzij de LBSI software applicatie, biedt LBSI onmiddellijk inzicht in leiderschapsstijlen en -voorkeuren, persoonlijke impact en hoe je beter kan samenwerken. De lichaamsgerichte assessment en het persoonlijk rapport vormen het startpunt van leiderschap en talent. Daarna bieden we vervolgprogramma’s aan, gericht op de verdieping van de inzichten, persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van de teamprestaties. Hebben je huidige ontwikkelingsprogramma's ook elementen als LBSI die de nadruk leggen op lichaamsgericht leren en systeemdenken?

LBSI MEDIA & EVENTS

Ontdek meer over hoe LBSI werkt, de impact ervan op organisaties, de wetenschappelijke achtergronden en hoe het is ontwikkeld via onze media hieronder.

ARTIKEL MT MAGAZINE: COLLECTIEF LEIDERSCHAP – WAT JE ALS LEIDER KUNT LEREN VAN JE LICHAAM

Lees meer

ARTIKEL WERF-EN: DIT IS HET ASSESSMENT DAT JE DOET VOELEN WAT JE KUNT

Lees meer

WHITE PAPER (ENG): LEADER BEING STRENGTH INDICATOR

LEES MEER

CCL WHITE PAPER (ENG): THE HOW-TO OF VERTICAL LEADERSHIP DEVELOPMENT (PART 2)

LEES MEER

Informeer naar de mogelijkheden voor LBSI voor jouw organisatie

Vanuit onze principes bieden wij het LBSI leiderschapsstijl en talent assessment aan om jou en je team te helpen elkaar beter te begrijpen. Leer elkaars natuurlijke talenten kennen, zodat iedereen vanuit kracht op een positieve manier bijdraagt aan het team en de organisatie als geheel. Zo creëer je een veilige omgeving waardoor je als team de beste resultaten kunt behalen. Verken de mogelijkheden samen met Jorn (bel: +31 (0)6 20 73 00 30). Kies voor LBSI team ontwikkelingt, gericht op specifieke team uitdagingen, of voor onze ervaringsgerichte Collectief Leiderschap training waarin dit assessment voor leiderschap en talent tevens centraal staat.

IK HOUD BEWUST MIJN MOND OF SPREEK ME JUIST UIT, AFHANKELIJK VAN WAT HET PROCES NODIG HEEFT.

Het MT waar ik destijds in zat, was totaal anders dan vorige teams. Dat zat hem in de tijd die we namen om naar elkaar te luisteren en de manier waarop beslissingen werden genomen. Het maakte me nieuwsgierig naar het Collectief Leiderschap Programma dat zij hadden gevolgd.

Ik had al aardig goed zicht op wat ik kon en tijdens het programma begon ik te reflecteren op wat ik nu eigenlijk de wereld in wil brengen. Ik kan mijn carrière nu beter sturen, doordat ik bewuster ben van waar en waarmee ik kan bijdragen – wat me het gelukkigst maakt. De LBSI assessment hiep me inzien wanneer ik op mijn best ben.

Met LBSI kun je je niet anders voordoen dan je bent. Dankzij de LBSI workshop met mijn team pakken we problemen beter aan, doordat iedereen nu weet welke impact hij of zij maakt. Ik speel nu met mijn impact door bewust stil te zijn of me uit te spreken, afhankelijk van wat het proces of mijn team nodig heeft. Dit maakt me flexibeler in mijn handelen.

testimonials


Mariëlle van de Merbel.
Directeur Vitality bij a.s.r.LBSI   1238