WAT JE ZIET OM JE HEEN IS
DE WEERSPIEGELING VAN
WAT JIJ VAN BINNEN GELOOFT.

GEEF HET DOOR

Wij BRENGEN 'PEOPLE TRANSFORMATION', WAARDOOR LEIDERS VAN NATURE GAAN BIJDRAGEN AAN HET GROTERE GEHEEL.

IK WIL MIJZELF TRANSFORMEREN IK WIL MIJN TEAM'S TALENTEN BENUTTEN IK WIL MIJN ORGANISATIE TRANSFORMEREN

GEEF HET DOOR.
BRENG ONS WERK VERDER

Bij PresenceAtWork zijn we geïnspireerd door en geloven we sterk in het concept van doorgeven, of “Pay it forward”: “Ik neem mijn ervaring en geef het door aan anderen, waar en wanneer dat kan.” Het is dé manier om zoveel mogelijk mensen te raken en inspireren met onze droom: de volgende stap zetten in onze menselijke evolutie, binnen organisaties en maatschappij.

Ontdek
meer

WEES BETROKKEN
BIJ ONS WERK

Klanten en ambassadeurs helpen al bij het realiseren van onze droom en zijn op allerlei manieren betrokken bij ons werk. Doe mee aan onze programma’s en treed toe tot onze wereldwijde community van mensen die werken met onze people transformation aanpak, via Conscious Evolution Leadership, LBSI en Collectief Leiderschap.

CONSCIOUS EVOLUTION LEADERSHIP 
LBSI COLLECTIEF LEIDERSCHAP

VAN DAARUIT KUN JE ONS WERK
VERDER DOORGEVEN…

… IN JE ORGANISATIE: TRAIN-DE-TRAINER OPLOSSINGEN EN KLANT LICENTIES.

Maak transformatie schaalbaar en duurzaam door het kernteam van leiders in staat te stellen de transformatie in je organisatie te faciliteren, nieuw gedrag uit te dragen als rolmodel en mensen in hun kracht te zetten. Met train-de-trainer oplossingen en licentiemodellen regelen wij alles; je leiders hoeven alleen maar in te stappen!

…BUITEN JE ORGANISATIE: BETROKKENHEID BIJ ANDERE BEDRIJVEN EN SECTOREN.

We betrekken klanten bij het doorgeven van ons werk in andere organisaties en sectoren. Geïnspireerd door hun ervaring, co-faciliteren zij retreats en online sessies, spreken op events of co-hosten meetings. Nieuwe inzichten en inspiratie nemen zij weer mee terug naar hun eigen organisatie.