TOTDAT JE VERANDERT
HOE JE JE VOELT,
VERANDER JE HELEMAAL NIETS!

PEOPLE
TRANSFORMATION

Wij BRENGEN 'PEOPLE TRANSFORMATION', WAARDOOR LEIDERS VAN NATURE GAAN BIJDRAGEN AAN HET GROTERE GEHEEL.

IK WIL MIJZELF TRANSFORMEREN IK WIL MIJN TEAM'S TALENTEN BENUTTEN IK WIL MIJN ORGANISATIE TRANSFORMEREN
LBSI Assessment
Collectief Leiderschap
Installeer Love-OS

PEOPLE TRANSFORMATION:
OVERLEVEN OF FLOREREN?

Als facilitators van people transformation weten wij hoe we jouw mensen en organisatie transformeren. We helpen je het klimaat creëren waarin iedereen op potentieel kan komen. Onze dynamische wereld daagt mensen en organisaties tot het uiterste uit. Oude manieren werken niet meer; ze helpen ons misschien te overleven, maar floreren doen we er niet mee. Doordat we gewend zijn te focussen op de buitenwereld en technologische innovatie, zien we een ander cruciaal element vaak over het hoofd: menselijke innovatie. Dit is onmisbaar voor de volgende ​​stap in ons mens-zijn, om effectiever samen te werken, ons te verbinden en te innoveren voor een duurzame toekomst.

ERVAAR HET ZELF - INTRO EVENT

WAT IS
PEOPLE TRANSFORMATION?

Onze aanpak van people transformation is een bewezen methode om mensen en organisaties te begeleiden naar lange termijn cultuurverandering en menselijke innovatie. Het helpt leiders oude gewoonten los te laten, zichzelf opnieuw uit te vinden, hun bewustzijn te verhogen en cruciale nieuwe kwaliteiten aan te boren: sturing geven vanuit het hart en het vergroten van het systeem bewustzijn.

We bieden een nieuwe manier voor sturing en co-creatie binnen organisaties en de maatschappij: systemisch, wendbaar en gebruikmakend van de intelligentie van je hele lichaam – in hoofd, hart en romp. We weten dat elk individu er baat bij heeft als we ons richten op cultuurverandering en het verhogen van het bewustzijn van het geheel. Het gaat om het creëren van een klimaat waarin mensen kunnen floreren. In een gezonde en verbonden werkomgeving kunnen mensen effectiever, creatiever en betekenisvoller co-creëren. Samen zetten we onze collectieve wijsheid in en innoveren we op duurzame wijze – zodat iets nieuws en beters zich zal ontvouwen voor onze toekomst!

HET FACILITEREN VAN
PEOPLE TRANSFORMATION

PresenceAtWork biedt een duidelijke, beproefde roadmap om organisaties, teams en individuen te ondersteunen in hun transformatie reis. We beschouwen onszelf als ‘facilitators of people transformation’. Sinds 2010 zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van deze nieuwe manier van gezamenlijk sturen via ons Collectief Leiderschap programma. Met onze unieke aanpak zorgen we voor menselijke innovatie en cultuurverandering in organisaties en de samenleving. 

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

BEGIN JE REIS

Er zijn vele manieren om je reis te beginnen en wij vinden graag de beste voor jou. Onze programma’s zijn verdeeld in drie niveaus: individu, team en organisatie. Laagdrempelig beginnen met onze lichaamsgerichte assessment methode LBSI, om natuurlijke talenten te verkennen van jezelf en je team. Of meteen gaan voor uiterst impactvolle transformatie: Collectief Leiderschap voor je organisatie of het baanbrekende Love-OS leiderschap programma voor jezelf. De keuze is aan jou! Bel ons kantoor in Den Bosch, of stuur ons een mail om samen te verkennen hoe we jou het beste kunnen helpen.

BEL ONS STUUR EEN MAIL

HOE JE NU KUNT STARTEN

PROGRAMMA BROCHURE (ENG): INSTALL LOVE-OS NOW

LEES MEER

INTRO SESSIE COLLECTIEF LEIDERSCHAP

MELD JE AAN

HET HEEFT ME GEHOLPEN ANDEREN ZONDER OORDEEL TE ONTMOETEN WAAR ZE ZIJN.

Het Collectief Leiderschap Programma kwam op een moment dat ik zo druk was dat ik nauwelijks kon vertragen. Het was perfecte timing, en ook een hele uitdaging. Naderhand begon ik meer te leunen op mijn eigen kracht. Als iemand het niet met me eens is, blijf ik nieuwsgierig naar de reden erachter. Het helpt mij anderen zonder oordeel te ontmoeten waar zij zijn.

Tijdens MT-vergaderingen maakte ik altijd aantekeningen op mijn laptop. Nu open ik mijn laptop niet, zodat ik aandacht heb voor wat de mensen zeggen; voor hun non-verbale communicatie en voor de teamdynamiek. We nemen collectieve beslissingen die meer impact hebben, omdat iedereen erin gelooft.

Ik wil dit nog dieper verankeren in mijn afdeling. Ik wil dat iedereen ervaart wat ik heb meegemaakt. Jezelf kennen en weten hoe je het best met elkaar kunt werken, brengt jou en je bedrijf heel ver.

testimonials


Pauline Derkman-Oosterom.
Directeur Leven-Pensioenen bij a.s.r.LBSI   1257